Auteurjr » Eten en Drinken: Pagina 2
Artikelen 11 - 19 van 19 in de rubriek Eten en Drinken

Eten en Drinken

Het etiket op een verpakking van voeding

Het etiket op een verpakking van voeding

Het etiket op een verpakking bevat verschillende gegevens. Het etiket van een product omvat alle essentiële elementen die consumenten dienen te weten. Op het etiket vind je de benaming, de inhoud, hou… Diversen, 07-07-2015
Kopje koffie drinken: voordelen en nadelen

Kopje koffie drinken: voordelen en nadelen

Koffie is na water het meest populaire drankje ter wereld. Het kan op alle momenten van de dag worden gedronken. Het bakje troost wordt gemaakt van koffiebonen. Koffie heeft voordelen en nadelen voor… Diversen, 07-08-2015
Koreaans bijgerecht kimchi: gezonde kool vol vitaminen

Koreaans bijgerecht kimchi: gezonde kool vol vitaminen

Kimchi, het Koreaanse bijgerecht, maakt een snelle opmars wereldwijd. Kimchi is een gefermenteerd voedingsgerecht dat bestaat uit kool, ui, gember, knoflook en een vissausje. Het fermentatieproces lig… Diversen, 22-02-2018
La Chouffe: het topbier uit de brouwerij van Achouffe

La Chouffe: het topbier uit de brouwerij van Achouffe

De bieren uit de brouwerij van Achouffe vallen erg in de smaak. Het kaboutertje op het etiket van de Chouffe bieren zijn intussen wereldberoemd. Het Chouffe bier wordt gebrouwen in de brouwerij van Ac… Bier en wijn, 31-10-2015
Mosselen met friet, het Belgische nationale gerecht

Mosselen met friet, het Belgische nationale gerecht

Mosselen met friet, mosselen friet of moules-frites zijn allemaal synoniemen voor het zeer populaire Belgische nationale gerecht. Mosselen worden gegeten vanaf juli tot april. In vele Belgische famili… Diversen, 21-07-2015
Ontbijt op bed: voordelen en nadelen van ontbijten op bed

Ontbijt op bed: voordelen en nadelen van ontbijten op bed

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Een ontbijt op bed is voor heel wat mensen ook een perfecte start van de dag. Er zijn echter heel wat voordelen en nadelen aan een ontbijt op bed.… Diversen, 03-04-2018
Soorten melk: verschil in volle, halfvolle of magere melk

Soorten melk: verschil in volle, halfvolle of magere melk

Melk (drinken) is goed voor elk. Deze veelgehoorde zin is waar, maar kan toch voor bepaalde mensen anders zijn. Melk zit boordevol goede voedingsstoffen en heeft dus een positief effect op de gezondhe… Producten, 25-05-2018
Steak: verschil steak bleu, saignant, à point en bien cuit

Steak: verschil steak bleu, saignant, à point en bien cuit

Een steak of biefstuk wordt gegeten naar ieders smaak. Biefstuk of steak is de benaming voor het vlees van een rund of kalf. Het is mals en mager vlees en kan op verschillende wijzen worden gebakken.… Bereiding, 18-04-2018
Stevia als zoetstof: gezond of niet?

Stevia als zoetstof: gezond of niet?

Stevia is afkomstig van de steviaplant. Deze plant is van nature zoet en bevat geen calorieën of koolhydraten. De zoetkracht van stevia is te danken aan de bestanddelen (steviolglycosiden genaamd), di… Diversen, 02-12-2015